Kivonulás

2022.01.11. 12:35

Békéscsabán is elkezdték takarítani az utakat

Békéscsabán kedden 12 óráig nagyjából 3 centiméter hó hullott, akkor kapta meg az engedélyt a kivonulásra, a beavatkozásra a téli feladatokat ellátó Tappe Kft. - ismertette Csóti János, a cég részlegvezetője.

L. B.

/Fotó: Bencsik Ádám/

Mivel a fehér lepel az utakon nem igazán marad meg, azokon a szakaszokon a síkosságmentesítés a cél, így szóróanyagokat juttatnak ki, a kerékpárutakon és a buszmegállókban viszont a hó eltakarítását kérték tőlük. Elmondta, hogy hat kistraktor, két platós teherautó és öt sószóró nagygép indult útnak, emellett a cég tizenkét munkatársa lapátokkal felszerelkezve látott munkához. Számukra az elsődleges feladatok közé tartozik a Szerdahelyi úti aluljáró, a Szarvasi úti felüljáró, az Orosházi úti felüljáró és a repülőhíd síkosságmentesítése, takarítása. A szakember hozzátette, hogy a keddi munka során kihívást jelent, hogy napközbeni, tehát komoly forgalom közepette dolgoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában