Harmincheten

2021.12.14. 16:05

Sikeres vizsgát tettek Békés megye kormányablak-ügyintézői

A megye kilenc járásából összesen újabb 37 kormányablak-ügyintéző tett sikeres vizsgát a közelmúltban. „A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” elnevezésű kiemelt projekt keretében végzettséget szerzett ügyintézők kedden – ünnepélyes keretek között – Békéscsabán, a kormányhivatal Beliczey termében vették át bizonyítványukat dr. Krizsán Anett igazgatótól.

P. G.

A bizonyítványokat dr. Krizsán Anett igazgató nyújtotta át

A kormányablakok a kormányhivatalok kirakatai, amelyeknek arcai a kormányablak-ügyintézők, hiszen a hivatalba betérő ügyfelek legelőször az ügyintézőkkel találkoznak – hangsúlyozta dr. Krizsán Anett. A közigazgatás átfogó reformja és a kormányablakok létrehozása az elmúlt tíz év kormányzati sikertörténete – mondta az igazgató. – A kormányablakok a legközvetlenebb kapcsolatot jelentik a kormányzat és az állampolgárok között. Az új, egységes ügyfélszolgálati rendszernek köszönhetően leegyszerűsödött az ügyintézés, így egy helyen intézhetik ügyeiket az emberek, az ügykörök bővítésének köszönhetően a kormányablakok gyakorlatilag egyablakos kérelembefogadó helyként funkcionálnak – tette hozzá a Békés Megyei Kormányhivatal igazgatója, aki gratulált a képzésben részt vett és a vizsgakövetelményeket abszolváló ügyintézőknek.

Az önök feladatkörében a kulcsszó az ügyfélközpontúság – húzta alá dr. Krizsán Anett. „A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése” elnevezésű kiemelt projekt keretében eddig öt ütemben, országosan mintegy 2500-an szereztek kormányablak-ügyintézői bizonyítványt. Békés megyében a projekt keretein belül az idei hatodik ütemben 37 kormánytisztviselő tett eredményes vizsgát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában