Német nyelvű vendégoktató

2021.12.12. 19:00

Mesteroktatóként is pártolja a diákokat a csorvási dr. Weiczner Roland

Dr. Weiczner Roland, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi Kar Igazságügyi Orvostani Intézet megbízott tanszékvezetője mesteroktatói címet kapott a Semmelweis Egyetemen végzett német nyelvű vendégoktatói munkájáért – számolt be a jó hírről az egyetem.

Cs.I.

A csorvási szakember, ha szülővárosában jár, meglátogatja egykori iskoláját és annak Edison Klubját. Évről évre A hónap feltalálója! program fő támogatója. Megtudtuk, ebben a tanévben 50 ezer forintot biztosított a díjakra, jutalmakra, hiszen oktatói munkája során is tapasztalja, hogy a kreativitás fejlesztése, a problémamegoldó gondolkodás kialakítása mennyire fontos. Dr. Weiczner Rolandra mint az Edison Klub egykori, sikeres tagjára büszkék a kis közösség jelenlegi tagjai.


Korábban hírportálunknak azt nyilatkozta, sokat gondolkozott azon, hogy az elméleti, azaz oktatói-kutatói munkát válassza-e, vagy gyakorló orvos legyen. – Utólag úgy gondolom, jól választottam, amikor egyetemi oktató lettem – mondta el lapunk kérdésére dr. Weiczner Roland.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában