Meglepetés

2021.12.14. 07:01

Ajándékot kaptak a Gyulán gyógyuló kis betegek

Bár a megszokottól eltérő módon, de idén is megajándékozta a helyi önkormányzat a Békés Megyei Központi Kórház gyulai gyermekosztályán gyógyuló kis betegeket.

P. G.

A csomagokat a kórház udvaráig vitték el /Fotó: Petróczki Gábor/

Dr. Görgényi Ernő, Gyula polgármestere elmondta, a pandémia előtt minden évben vidám zenés műsorral és ajándékokkal kedveskedtek Mikulás napján a kórházban kezelt gyermekeknek. A járvány miatt most nem mehettek be, de az ajándékcsomagokat a Mikulás és Pepe Manó kíséretében elvitték az intézmény udvarára, és átadták a kórházat képviselő dr. Kövesdi József osztályvezető főorvosnak, dr. Abdulrahman Abdulrab Mohamed főorvosnak és Fiszter-Fábián Krisztina osztályvezető főnővérnek, a három szakember pedig továbbította a meglepetést a gyerekeknek. Dr. Görgényi Ernő elmondta, a csomagokat a gyermekorvosok javaslatai alapján állították össze, azok gyümölcsöket és diabetikus csokoládét egyaránt tartalmaztak. A kórház igazgatási épülete előtt pedig az egyik fenyőt is feldíszítette az önkormányzat, a karácsonyfát a gyermekosztály több ablakából is lehet látni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában