fejlesztés

2021.11.04. 09:00

Új eszközök érkeztek a békési tűzoltókhoz

Újabb eszközökkel bővült a békési tűzoltók szertára, közel 4 millió forintot fordíthatnak korszerűsítésre a szervezet tagjai – tájékoztatott Kálmán Tibor, Békés polgármestere.

P. G.

Mint az a posztjából kiderült, a közelmúltban érkeztek meg a Békési Önkormányzati Tűzoltósághoz azok az eszközök, melyek nagy mértékben segítik az egyébként is kiváló eredményekkel büszkélkedő békési lánglovagok munkáját.

Az általuk beszerzett hőkamera, illetve két sugárcső több mint 3 millió, míg a szintén helyi, Hencz Antal Önkéntes Tűzoltó Egyesület által beszerzett kombinált sugárcső és tömlők csaknem félmillió forintos értéket képviselnek. A pályázati forrásból megvalósult fejlesztést követően még ebben az évben további 1 millió forint értékű pályázati eszköz érkezik a két szervezethez. Kálmán Tibor polgármesterként és a helyi tűzoltóság elnökeként is hangsúlyozta, a kiemelkedő pályázati munka erősíti a lánglovagok magas szintű szakmai munkáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában