Orosháza

2021.11.30. 17:00

Díjban részesült a Kodolányi

Magyarországon kimagasló tudású emberek ezrei, tízezrei dolgoznak minden ágazatban, a magyar mérnöki tudást, a magyar kutatók teljesítményét világszerte elismerik – mondta az innovációs és technológiai miniszter, Palkovics László a Nemzeti Kiválóság Díjak átadásán hétfőn.

Cs. I.

Hozzátette: jelenleg a globalizáció, a folyamatosan változó gazdasági és környezeti háttér, a digitalizáció szükségessé teszi, hogy a minőségi munka és szerepvállalás mellett a szervezetek képesek legyenek hozzáadott értéket teremteni.

2021-ben a versenyképesség elképzelhetetlen innovatív gondolkodásmód, zöld szemlélet, hatékony kommunikáció és digitális megoldások nélkül. Kiemelte, a díjra kiírt pályázatban vállalkozások és közintézmények bizonyították, képesek megfelelni a 21. századi kihívásoknak. Közigazgatási, közszolgálati, oktatási, egészségügyi vagy szociális szolgáltatást nyújtó szervezet kategóriájában pedig a Kodolányi János Egyetem részesült a Nemzeti Kiválóság Díjban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában