kitüntetés

2021.11.25. 14:53

Beke Pál Emlékcímmel ismerték el a gyulai Szabó Enikőt

Beke Pál Emlékcímmel ismerték el Szabó Enikő, a Mi egy Másért Közhasznú Egyesület alelnöke, valamint a Gyulai Ifjúsági Központ vezetőjének munkásságát.

P. G.

A Beke Pál Emlékcím célja példaértékű közösségi, kulturális, művelődési és ifjúsági szervezetekben, intézményekben, hosszú ideje, példamutató, adaptálható, innovatív tevékenységet végző szakemberek elismerése. Olyanoké, akik arra adnak választ: miképpen lehet megerősíteni, megadni, megszerezni vagy épp visszaadni, visszaszerezni a méltóságot.

Azt, amely tartást ad az embereknek, közösségeknek, településeknek, térségeknek, illetve saját maguknak. Amelynek birtokában úgy érezhetik: nem csak lakosai, hanem polgárai településüknek, országuknak, Európának. Az emlékcím tulajdonosainak közös tulajdonsága, hogy mindezt közösségi alapon, a méltóságukat kereső és megteremtő emberekkel együtt, nem csupán értük, hanem velük közösen teszik.

Szabó Enikő hosszú ideje végez lelkiismeretes és kimagasló munkát Gyulán a fiatal korosztály érdekében /Fotó: Imre György/

A Beke Pál Emlékcím alapítói és adományozói: a Civil Közösségi Házak Magyarországi Egyesülete, a Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság, a Közösségfejlesztők Egyesülete, a Magyar Comenius Társaság, az NMI Művelődési Intézet Közhasznú Nkft. és a Települési Gyermekönkormányzatokat Segítők Egyesülete.

Szabó Enikő számos kezdeményezésben és programban vállalt és vállal kulcsszerepet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában