Békéssámson

2021.11.12. 07:00

Bajnokok lettek a lövészlányok

Remek eredményekkel tértek haza a VI. Görgey Artúr Tehetséggondozó Lövészverseny országos döntőjéről a sámsoni fiatalok.

Cs. I.

Az immár bajnok lányok és edzőjük öröme felhőtlen /Fotó: BMH/

Komáromban töltötték a hétvégét a békéssámsoni lövészszakkör lányai. Az országos döntőn képviselték az iskolát és szülőfalujukat. A rangos verseny döntőjében 140, az ország különböző településeiről érkezett sportoló mérte össze tudását általános és középiskolás kategóriában – tudtuk meg Virág Zoltántól, az edzőjüktől.

Az immár bajnok lányok és edzőjük öröme felhőtlen /Fotó: BMH/

A lányok kiválóan szerepeltek a döntőben, íme az eredményeik középiskolás kategóriában: 1. Jovan Noémi, egyéni országos bajnok lett, 7. helyen végzett Tóth Csenge. Általános iskolások kategóriájában 2. Fári Noémi, 6. Thielicke Gitta, 7. Prágai Veronika. Csapatversenyben a Békéssámsoni Általános Iskola lánycsapata 1. helyezésével országos bajnok lett. A felkészülésüket segítette a Békéssámsoni Általános Iskola, a békéssámsoni önkormányzat és a Délvidéki Lövészakadémia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában