felújítás

2021.10.02. 07:00

Új eszközöket is beszereztek Mezőgyánban

Véget ért a konyha felújítása – ismertette Dani Attila polgármester.

L. B.

Dani Attila mutatta az új főzőzsámolyokat /A szerző felvétele/

A 28 milliós beruházásra 26,6 millió forint támogatást kapott az önkormányzat, a fennmaradó összeget saját forrásból biztosította.

Dani Attila mutatta az új főzőzsámolyokat /A szerző felvétele/

Korszerűsítették a villamos hálózatot, a főzőtérben cserélték a padlóburkolatot, rendbe tették a lefolyókat, valamint zsírfogót is beszereltek, hogy megakadályozzák a dugulást. Több kézmosót szereltek fel, hogy megfelelhessenek az előírásoknak. A régi, gázüzemű vízmelegítőt elektromosra váltották, gondolva arra is, hogy a jövőben napelemeket telepítenének. Új hűtő- és fagyasztószekrényeket, főzőzsámolyokat, rozsdamentes berendezéseket, nagy teljesítményű mosogatógépet szereztek be, illetve immár modern páraelszívó ernyők működnek.

A konyha vezetője, Bujdosóné Barta Mónika elmondta, nagy segítség, hogy megújult a konyha. Naponta 120-130 adag ételt készítenek, az óvodásoknak, az általános iskolásoknak és a vendégétkezőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában