Békéscsaba

2021.10.19. 13:05

Kopp-Skrabski-díjra jelölték Bonnyai Sándort

Ismét lehet szavazni online formában a Kopp-Skrabski-díj jelöltjeire, melyek között a csabai Bonnyai Sándor is helyet kapott.

Fotó: Bonnyai Sándor Facebook-oldal

A szervezet minden évben azt a személyt, valamint házaspárt keresi, akik tevékenységük középpontjában a gyerekeket, a családokat tartják, és szaktudásukkal, tevékenységükkel a családok boldogságáért dolgoznak, az élet legkülönbözőbb területein. Ők azok, akik nélkül rosszabb hely lenne a világ – olvasható a mozgalom hivatalos oldalán.

Szavazni egy személyre, egy házaspárra és egy-egy tudományos díjra jelöltre lehet.

Bonnyai Sándor minden idejében igyekszik segíteni a rászoruló gyerekeknek.

– Ez a srác egy közülünk: nem több, nem kevesebb. Olyan, mint bárki más. Olyasvalaki, aki munkaideje után, szabadidejében olyan gyermekekkel foglalkozik, akik önhibájukon kívül kerültek nehéz élethelyzetbe. Karácsony előtt arra bátorít minél többeket, hogy bontsanak szárnyakat és a Szeretet-csomagokon keresztül váljanak egy-egy szegény körülmények között élő gyermeknek a Karácsonyi Angyalává. A társadalmi összefogása itt nem torpan meg. Évente több alkalommal több száz mezítlábas gyermek lábára kerül cipő, augusztus végén pedig tanszercsomagokkal látja el az iskolába indulókat – áll a róla írt jelölés szövegében.

Fotó: Bonnyai Sándor Facebook-oldal

Elmondása szerint a jelölés nem róla szól, hanem az adományozókról és azokról a határon innen és túl élő szegény gyermekekről, akiknek időről időre igyekeznek segíteni. Hozzátette, hogy a szavazás végén, a jutalommal járó díj teljes összegét a Nagydobronyi Gyermekotthonban nevelkedő közel 100 gyermek részére ajánlaná fel, melyből a téli tüzelőt vásárolnák meg.

Szavazni ide kattintva lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában