megelőzés

2021.10.07. 19:00

A tizedik Hídi sétát rendezik Gyulán

Immáron tizedik alkalommal rendezi meg a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete és Gyulai Szervezete a Hídi sétát a fürdővárosi Vigadóban pénteken 14 órától.

P. G.

A megelőzés fontosságát középpontba állító rendezvényen több szakmai előadás is elhangzik majd. Szalai Ilona dietetikus Táplálkozásunk a tények és a tévhitek bűvöletében, dr. Sándor Zita főiskolai adjunktus Pszichoterápiás lehetőségek a daganatos betegségből való felépülés szolgálatában címmel osztja meg gondolatait az érdeklődőkkel.

Dr. Rus-Gal Paul belgyógyász A daganatos betegek testi és lelki támogatása a természetgyógyászat szelíd módszereinek segítségével címmel tart előadást. Sipos Kornél Miért kell segíteni? Légy bátor! címmel tart majd elsősegélynyújtási bemutatót. 14 és 17 óra között lesz véradás, míg 17.45-kor kezdődik a Hídi séta a belvárosi hídon át a rózsaszín szökőkúthoz a Grácia Mazsorettek vezetésével. Az eseményen bemutatót tart a Zita Dance Fittness, a Grácia Mazsorett és hősképző elsősegély-nyújtó bemutató is lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában