CsabaPark

2021.09.16. 17:16

Ismét lesz lecsófesztivál Békéscsabán

Szeptember 25-én és 26-án, azaz jövő szombaton és vasárnap lecsófesztiválnak ad otthont a CsabaPark – jelentették be csütörtökön a helyszínen tartott sajtótájékoztatón.

L. B.

20210915 Békéscsaba Lecsófesztivál sajtótájékoztató képen: dr Gulyás György vezető Frankó Attila szervező Herczegné Számel Annamária szervező Fotó: Bencsik Ádám BÁ Békés Megyei Hírlap

Fotó: Bencsik Ádám

A szervező, Frankó Attila elmondta, komoly eredmény, hogy kilencéves Csipkerózsika-álomból sikerült feléleszteni az eseményt, amely 20 éve volt először Békéscsabán. Lesz számos program, vidámpark, helyi tehetségek és ismert előadók lépnek színpadra. A főzőverseny vasárnap 14 órakor rajtol.

A programot dr. Gulyás György, Frankó Attila és Herczegné Számel Annamária ismertette a sajtótájékoztatón /Fotó: Bencsik Ádám/

Szombaton 13 órától agrár- és vidékfejlesztési, élelmiszer-biztonsági konferenciát szerveznek, amelyen aktuális témák kerülnek terítékre – mondta dr. Gulyás György járási hivatalvezető, hozzátéve: a kormányhivatal népegészségügyi főosztályának szakemberei életmód-tanácsadással, általános állapotfelméréssel készülnek. Kitelepül a kormányablakbusz is, ahol hivatalos ügyeket intézhetnek.

Herczegné Számel Annamária, a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom békéscsabai képviselője ismertette: szombaton 11 órakor csatlakoznak ahhoz az országos akcióhoz, amelynek célja, hogy egy időpontban minél több gyermeket emeljenek a magasba. Szombat délelőtt rengeteg programmal készülnek a kisgyermekes családoknak ők is a CsabaParkban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában