nincs akadály

2021.09.15. 06:39

Érzékenyítő futást szerveztek Orosháza főterén

Fuss velünk, számunkra nincs akadály! – ez volt a szlogenje annak a programnak, amit a minap a főtéren rendeztek, s amelynek a létrejöttét az integráció fontossága motivált.

Cs. I.

– Az a cél, hogy a lakosság közelebbről megismerhesse a sérült embereket. Úgy gondoljuk, erre kitűnő alkalom a közös szabadidős tevékenység. Négy alkalommal volt futónapunk. Az ideire kétszáznál is többen regisztráltak.

A nézők száma is majd 100 fő volt – tájékoztatott a részletekről Olasz Mónika, az Orosháza Város Önkormányzat Egységes Szociális Központ szakmai igazgatóhelyettese­.

Fotó: Olasz Mónika/Facebook

– Rendezvényünk alapgondolata, legfőbb célja is az integráció volt. Úgy érzem, ezt a nemes célt sikerült megvalósítanunk, a Vadvirág Esély Klub fiataljai együtt futhattak a város lakosaival. A rendezvény bemutatóin is volt lehetőség a közös részvételre, aminek ellátottaink nagyon örültek.

A következő években is szeretnénk hagyományként meghirdetni a futónapot, hiszen lehetőség mindenkinek: együtt eltöltsünk egy kellemes délutánt az érzékenyítés jegyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában