közbiztonság

2021.09.09. 19:00

Aláírást gyűjtenek a kétegyházi rendőrőrsért

Az elmúlt év alatt többször tett javaslatot dr. Rákócziné Tripon Emese polgármester és Herczeg Tamás országgyűlési képviselő arra, hogy a közbiztonság javítása érdekében jöjjön létre rendőrőrs Kétegyházán.

N. Sz.

Herczeg Tamás kiemelte, az augusztus 14-ei, halállal végződő konfliktus után többször is jelezték a súlyos problémákat együtt, és külön-külön is a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon. A legutóbbi, keddi egyeztetés során rendőrszakmai érvekre hivatkozva a törekvésüket elutasították.

Herczeg Tamás elmondta, a döntést tudomásul vették, de nem értenek vele egyet. Úgy döntöttek, hogy aláírásgyűjtést indítanak a településen, amellyel felmérhetik a helyiek többségének álláspontját. Továbbra is küzdenek tehát az őrs létrehozásáért. Az aláírásgyűjtés alatt a megkezdett tárgyalásokat a Belügyminisztérium, valamint az Országgyűlés Honvédelmi és Rendészeti Bizottsága vezetésével folytatják tovább.

Előzmény:

https://www.beol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/elhunyt-a-ketegyhazi-verekedes-egyik-serultje-4239029/?fbclid=IwAR3MFYBb34urpTkKVl4lBwlk_O7Vt5UmGbX680JlL7gkIgLqLLFNUTUaRBw

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában