Békéscsaba

2021.09.12. 07:00

A jaminai közösséget építette a vigadalom

Haluska és kolbász illata töltötte be a teret szombaton Jaminában, a Veres Péter, a Monda és a Tavasz utcák által határolt területen, ahol vigadalmat rendeztek.

L.B.

20210911 Békéscsaba Jaminában családi napot szeveztek a civil szervezetekkel közösen Imre György IGY Békés Megyei Hírlap

Fotó: Imre Gyorgy

Rengeteg ugrálóvárat állítottak fel, műsorok és fellépők váltották egymást a színpadon, de voltak kézműves foglalkozások és játszóházak is a kicsik örömére, illetve a nagyok sem unatkoztak, hiszen néhány sátornál a környezet védelme került előtérbe.

Fotók: Imre György

Opauszki Zoltán önkormányzati képviselő, a rendezvényt életre hívó Körösvidék Alapítvány elnöke elmondta: a programokkal főleg a jaminai kisgyermekes családokat szólították meg. Az volt a cél, hogy találkozzanak és megismerjék egymást, hogy beszélgessenek és együtt szórakozzanak, és így kialakuljon egy olyan közösség, amely képes összefogni és tenni a városért. Kiemelte, hogy az alapítvány partnereként több civil szervezet jelent meg.

A rendezvényt Herczeg Tamás országgyűlési képviselő nyitotta meg, aki kiváló kezdeményezésként értékelte a hagyományteremtő szándékkal, immár másodszorra életre hívott Jaminai Vigadalmat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában