szerződés

2021.08.29. 18:56

Októbertől újra kinyit a kisposta Körösújfaluban

Október elejétől az önkormányzat postapartneri pontot működtet majd a Tó utcában, az egykori bolt épületében – mondta Szabó Csaba polgármester. Ennek érdekében szerződést kötnek a Magyar Posta Zrt.-vel a képviselő-testület döntése értelmében.

L. B.

Forrás: Archív: Máthé Zoltán/MTI

Emlékeztetett, hogy a korábbi postapartner révén működtetett posta májusban zárt be. Fontosnak ítélte azonban az önkormányzat, hogy legyen egy állandó hely Körösújfaluban, ahol igénybe vehetik a postai szolgáltatásokat a helyiek. A hely már a modern informatikai rendszert használva kezdi meg a működést, a tervek szerint minden hétköznap 8 és 16 óra között tart majd nyitva, és elérhetőek lesznek azok a lehetőségek, mint amik korábban is.

Szabó Csaba polgármester hozzátette, most teszik rendbe a közfoglalkoztatottak révén a volt bolt épületét: elvégzik a szükséges javítási munkákat, illetve a többi között festenek és mázolnak. Hangsúlyozta, nem lesz akadálya az október eleji újraindulásnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában