Békéscsaba/Békés

2021.08.09. 16:25

Kétszázötven jeggyel tettek fontos gesztust a véradók felé

A Békés-Dánfoki Üdülőközpontba szóló kétszázötven strandbelépőt adott át a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetének Hegyesi Szilárd, a Békés Turisztikai és Szolgáltató Kft. ügyvezetője hétfőn délután Békéscsabán.

P. G.

Tóth Zoltánnénak Hegyesi Szilárd adta át a belépőket /Fotó: Bencsik Ádám/

Fotó: Bencsik_Adam

Mint elmondta, a gesztussal a legfőbb céljuk, hogy megköszönjék a véradóknak, hogy segítik a műtéteket, az emberi életek megmentését. – Nagyon nagy dolognak tartjuk, amit önkéntesen tesznek, és a belépőkkel is szeretnénk kifejezni tiszteletünket, nagyrabecsülésünket az irányukba – fogalmazott Hegyesi Szilárd. Az ügyvezető kitért arra, a járványhelyzet miatt az elmúlt időszakban sok minden átalakult. – Éppen ezért is szeretnénk felhívni a figyelmet a véradások fontosságára.

Tóth Zoltánnénak Hegyesi Szilárd adta át a belépőket /Fotó: Bencsik Ádám/

Tóth Zoltánné, a Magyar Vöröskereszt Békés megyei igazgatója elmondta, az adomány különlegessége, hogy általában ők fordulnak a lehetséges adományozókhoz, ebben az esetben viszont a kft. kereste meg a Vöröskeresztet, hogy segítenének. Mint megtudtuk, kedden már el is kezdik kiosztani a véradók között a belépőket. Hozzátette, bár a véradók nem ezért segítenek, de jó néven, szívesen veszik az ilyen gesztusokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában