fejlesztés

2021.07.28. 19:15

Megújul a Kazinczy utcai orvosi rendelő Békéscsabán

Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere szerdán arról tájékoztatott közösségi oldalán, hogy az elavult állapotban lévő, Kazinczy utca 6. szám alatti orvosi rendelőt korszerűsítik.

N. T.

– A békéscsabai önkormányzat eddig is nagy hangsúlyt fektetett az egészségügyi alapellátás fejlesztésére. Az elmúlt években sor került a jaminai rendelőintézet modernizálására, háziorvosi rendelőt alakítottunk ki a Bartók Béla út 37./B. szám alatti ingatlanban, jelenleg pedig folyamatban van a gerlai orvosi rendelő korszerűsítése – írja posztjában Szarvas Péter.

– Tekintettel arra, hogy sok csabai lakos jár rendszeresen a Kazinczy utca 6. szám alatti orvosi rendelőbe, ami sajnos elavult állapotban van, Békéscsaba önkormányzata pályázatot nyújtott be az orvosi rendelő korszerűsítésére és felújítására – emelte ki a városvezető.

Szarvas Péter polgármester a helyszínen /Fotó: Szarvas Péter Facebook oldala/

A pályázat sikeres volt, így a támogatási összegből korszerűsítik a Kazinczy utcai orvosi rendelőt.

Mint megtudtuk, sor kerül a zárófödém és az oldalfal hőszigetelésére, valamint korszerű homlokzati nyílászárókat kap az épület. Felújításra kerülnek a belső vizesblokkok is és a rendelők orvosi PVC-burkolatot kapnak, továbbá a belső nyílászárókat is kicserélik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában