Elérték a kitűzött célt

2021.07.23. 17:24

Lezárult a nőknek szóló programsorozat Békéscsabán

Sikeresen lezárult az Egyensúly AE Egyesület és a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. által életre hívott a Munka, Család, Egyensúly…” projekt.

V. N.

A pénteki zárórendezvény résztvevőit Herczeg Tamás országgyűlési képviselő köszöntötte. Majd Schiffertné Lócskai Henriett, az Egyensúly AE Egyesület elnöke mutatta be a jelenlévőknek a 2018-ban induló 200 millió forintos támogatásból megvalósított program részleteit.

Mint elhangzott, a projekt kiemelt célja a nők ritkán előforduló foglalkoztathatóságának fejlesztése volt, illetve hogy növekedjen ezen foglalkoztatási formák népszerűsége a térségében. Szintén fontos célként tűzte ki az egyesület a munkáltatók és a munkavállalók helyi szintű együttműködésének előrelendítését, a magánélet és a munka összehangolását segítő szolgáltatók és a velük együttműködő közösségek létrejöttét.

Az egyesület elnöke az eseményen elmondta, az elmúlt három évben négyezer embert értek el az egyesület tagjai, közel ezren vettek részt az általuk meghirdetett fejlesztéseken, képzéseken, és majdnem száz klubfoglalkozást tartottak ez idő alatt.

A pénteki zárórendezvényen is számos program közül válogathattak az érdeklődők, elsőként Szily Nóra pszichológus, újságíró tartott előadást Karrier, magánélet, siker címmel. Ezt követően a résztvevők akár stílus-, smink- vagy frizura tanácsadáson, vállmasszázson is részt vehettek. Mellettük pedig a „Körös Kosár” – helyi kézművesek és termelők kiállítása és kóstoltatója várta a betérőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában