jubileum

2021.07.06. 17:00

Kitüntetéseket is átadtak Körösladányban

Megrendezték a jubileumi 25. Körösladányi Napokat, mely péntek délutántól vasárnap estig tartott. Az eseményre a város változatos programokkal készült, több koncert, fellépő és elfoglaltság várt a kilátogatókra.

B. O.

A kisebbekkel érkező családok számára is készültek a szervezők: többek között játszóház, bűvészműsor, mesejáték szórakoztatta a gyerekeket, de kiállításokat is látogathattak az érdeklődők.

A visszajelzések alapján a háromnapos programsorozat jól sikerült, a város apraja nagyja, és a környékről is sokan érkeztek az eseményre, melynek része volt a péntek délutáni ünnepi testületi ülés is, ahol átadták a Körösladányért kitüntetést. A helyi képviselők döntése alapján az elismerésben Kőszegi Lászlóné részesült, aki több évtizedig tanította a fiatalokat, és nyerte el a helyi lakosok tiszteletét, nagyrabecsülését. A nyugdíjas tanító idén lesz gyémántdiplomás, azaz hatvan éve, hogy kézbe vehette tanítói oklevelét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában