elismerések

2021.06.20. 16:31

Sikeres diákokat díjaztak az orosházi tanévzárón

A Táncsics gimnázium ezt a rendhagyó tanévét, ami zömében digitális formában zajlott, végül hagyományosan tudta lezárni.

Cs. I.

A szombati tanévzárót jelenléti formában, az alkalomhoz méltón rendezte meg. Kifejezte megbecsülését azoknak a tanulóknak, felkészítőknek, akik kiváló tanulmányi és sporttevékenységükkel kivívták ennek a lehetőségét.

Dr. Blahó János igazgató évértékelése, a tehetséges fiatalok műsora után az öregdiák baráti kör az oktatási intézmény céljainak elérése érdekében támogatásokat nyújtott át. Az iskolához kötődő magánemberek alapítottak díjakat, ajánlottak fel jutalmakat a Táncsics diákjainak. Évről évre több ilyen jutalmat osztanak ki. Most is erre nyílt lehetőség. A társadalmi felelősségvállalás jegyében kiváló együttműködés jellemzi az iskolát és a Doherty Hungary Kft.-t. A cég Doherty-díjjal ismerte el a természettudományok területén kiválóan teljesítő fiatalokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában