békéscsaba

2021.06.07. 12:53

Még várják a fotókat a pályázatra

„Mit jelent számodra Békés megye?” címmel írt ki fotópályázatot a közelmúltban a megyeszékhelyi Kner Nyomda.

Ny. L.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

A fotókat a jelentkezéssel együtt 2021. június 15-éig kell feltölteni a www.kner.hu weboldalra, és a Fotópályázat menüpont alatt további, részletes információk találhatók. A bírálat június 30-áig tart, a Kner Nyomda által delegált zsűri választja ki a legjobb képeket, amiket aztán a már említett honlapon és a cég Facebook-oldalán bárki megtekinthet július 1-jétől.

A legjobb alkotások megjelennek majd a cég, a Marzek Kner Packaging Kft. honlapján, nagy méretben, 2x3 és 3x4 méteres nagyságban kinyomtatva pedig – elsősorban a nyomda üzemi részében – a falakon. Komoly a díjazás is, 150 ezer, 100 ezer és 50 ezer forintos vásárlási utalvány. Emellett büszkeséggel töltheti el az alkotókat az is, hogy a munkavégzési környezetet kellemesebbé, színesebbé tehetik.

Kása István Zoltán, a Marzek Kner Packaging Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, munkatársaik mellett a termelési egységeikben megforduló, a csomagolóanyag-gyártásban érintett megrendelőknek, partnereiknek és vendégeiknek is szeretnék bemutatni, „kézzel foghatóvá” tenni Békés megyét, annak természeti szépségeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában