limonádé

2021.06.23. 12:39

Hatvan liter hűsítő fogyott el Kunágotán

Tikkasztó meleg volt már a reggeli órákban is. A Kunágotai Szocális Szolgáltató Központ munkatársai a napi feladataik mellett hűtött limonádéval lepték meg szerda délelőtt a járókelőket. A frissítő gyorsan elfogyott.

Cs. I.

Forrás: BMH

Kunágotán, a nagy hőségben mindenkit szeretettel vártak a szociális intézmény dolgozói egy pohár hűsítő limonádéra a település központjában lévő buszmegállónál szerdán. Gáborné Dohar Edit intézményvezető érdeklődésünkre elmondta, amikor meghallották, hogy extrém forróság várható ezekben a napokban, elhatározták, segítenek valahogyan a helyi lakosságnak, azoknak, akik bevásárlási, ügyintézési, vagy utazási szándékkal kénytelenek otthonról elindulni.

– Felkerestünk támogatókat, hogy a limonádéhoz a szükséges hozzávalók beszerzésében segítsenek. Kedden délután bekevertük és lehűtöttük a 60 liternyi frissítőt. Ma reggel kivittük az utcára, 11 órára minden elfogyott. Nagyon sok pozitív visszajelzés érkezett hozzánk. Csütörtökön (szintén extrém hőséget jósolnak a meteorológusok) 100 liter áll készen, hogy hűsítse az utca embereit – tudtuk meg a részleteket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában