miniszteri elismerés

2021.06.09. 16:15

Az orosházi művészeti iskola igazgatóját példás munkájáért tüntették ki

A művészeti iskola pedagógusai ünnepeltek szerdán.

Cs. I.

A diákok műsorát követően a sikeres versenyeredményekkel büszkélkedő pedagógusok (név szerint: Csernainé Erős Ella, Debreczeniné Szabó Szilvia, Hoffman Ágnes, Jankó Zita és Szabados-Tóth László) vehették át oklevelüket.

Ezután pedagógusnap alkalmából az emberi erőforrások miniszterének elismerő oklevelét hozta el és adta át az intézmény igazgatójának, Kardosné Bánhidi Évának a polgármester, Dávid Zoltán. A méltatásban elhangzott, az igazgató pályájának az eltelt 35 éve alatt elért szakmai eredményeiért, valamint intézményvezetőként végzett tehetséggondozó, közösségfejlesztő munkájáért veheti át az elismerést.

Kardosné Bánhidi Éva és Dávid Zoltán a díjátadón /A szerző felvétele/

Kardosné Bánhidi Éva tevékenységével hozzájárult a zene-, képző-, és táncművészeti szakokon az iskola szakmai fejlődéséhez a minőségi művészeti, oktató-nevelő munkának a támogatásához. Elősegítette az intézményhez tartozó 13 telephelyen Orosháza és kistérségében élő tanulóknak az élményszerű művészeti tevékenységekbe való bekapcsolódását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában