Koronavírus Békésben

2021.05.01. 07:07

Szombattól újra kinyitnak a nemzeti park látogatóközpontjai

Szombattól újra megnyitják kapuikat a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság látogatóközpontjai. Mutatjuk, hogy milyen szabályok várnak ránk a helyszíneken.

N. T.

Forrás: KMNP/Archív

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpontja (Dévaványa-Réhely) és Körösvölgyi Állatparkja (Szarvas) szombattól ismételten látogatható a védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 év feletti korosztály és a védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt személyek felügyelete alatt érkező kiskorúak számára.

– Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy bemutatóhelyeinkre érkezéskor kollégáinknak kötelezettségük ellenőrizni a védettségi igazolvány meglétét és érvényességét – olvasható a Körös-Maros Nemzeti Park honlapján.

Ehhez a védettségi igazolványon kívül személyi igazolvány vagy útlevél is szükséges.

18 év alattiak esetében szükséges lehet az életkor igazolása erre alkalmas fényképes hatósági igazolvánnyal.

Mint megtudtuk,

a védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak bemutatóhelyünkön maszk viselésére nem kötelesek.

A látogatóközpontok külső szolgáltatásai (például az eszközkölcsönzések), valamint programjai (többek között a túravezetések, látványetetések) további intézkedésig szünetelnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában