Koronavírus Békésben

2021.05.04. 19:34

Orosz vakcinát kapott a csabai operaénekes

Zimmermann Kornélia a napokban megkapta a második Szputnyik-oltását is. A csabai operaénekes, képzőművész elmondta, nem volt kérdés számára, hogy felvegye-e a vakcinát.

Ny. L.

– A családommal együtt tavaly novemberben átestem a koronavírus-fertőzésen, az influenzaszerű tünetek mellett elvesztettem a szaglásom, az ízlelésem, előbbi máig nem tért vissza teljesen – ecsetelte.

– Nem szeretném újra elkapni a betegséget, a saját és a környezetemben élők egészségének védelmében csak egyetlen utat láttam járhatónak. A csabai kórház oltópontján vettem fel a szérumokat­.

Kornélia kitért arra, Budapesten, a Képzőművészeti Egyetem festő-restaurátor szakán képzi magát tovább, emellett dolgozik. Most éppen az Operaházban, a kazettás mennyezet díszítőfestésének helyrerállításán.

Az oltást látta járható útnak

Kilátásban van számára egy görögországi díszítőfestői munka is, ez is közrejátszott abban, hogy minél előbb megkapja az oltásokat. Az nem foglalkoztatta, hogy milyen vakcinával oltják be, a lényeg az volt, hogy ez megtörténjen, amint lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában