Labdarúgás - Vármegyei II./A osztály

2024.05.26. 23:19

Fehér Bence volt a mérleg nyelve

Orosházi sikerrel végződött a Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnapi záró párharca. Bodzás Ádám együttese jobb első félidei teljesítményének és egy remek egyéni produkciónak köszönhetően tudta otthon tartani a három pontot, a szünet után ébredő Csabacsűddel szemben. A hazaiak 9., a látogatók a 12. helyről várhatják az utolsó játéknapot.

Bakulya Mihály

A fehér mezes orosháziak egy Fehér Bencével bizonyultak jobbnak a Csabacsűdnél. Fotó: Bohus Krisztián

OMTK-Rákóczi–Csabacsűdi GYLSE 3–2 (2–0)
Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-mérkőzés. Orosháza, 100 néző. Vezette: Láza András.
Orosháza: Salka – Czinkóczi, Bok, Janicsek, Szabó Áron (Árgyelán), Dobi, Fehér, Deli, Papp M., Szabó T. (Kun-Szabó), Szűcs (Kérdő). Edző: Bodzás Ádám.
Csabacsűd: Kugyela – Jelen, Tari, Gerhát (Styecz), Viszkok G. (Novodomszky), Varga T., Tasi, Kiss G., Pecnyik, Hajdú, Liska. Játékos-edző: Boér Zsolt.
Gólszerző: Dobi (18.), Fehér (26., 77.), ill. Viszkok G. (70. – 11-esből), Jelen (89.).
Bodzás Ádám: – Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, ami valamelyeset sikerült is. Szünet után voltak melegebb pillanatok, de nem forgott veszélyben a győzelmünk, végig kontrolláltuk a játékot.
Boér Zsolt: – Utolsó idegenbeli mérkőzésünkön az első félidőt szerencsésen túléltük, a másodikban viszont lefociztuk a hazai csapatot és csak a szerencsén múlott, hogy ismét nem sikerült pontot szereznünk. Fehér Bence klasszisa jelentette a különbséget, köszönöm a játékosaimnak a hozzáállását.

Betkó Tamás

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában