Fűtés-korszerűsítés

2021.05.22. 10:59

Megszépült az almáskamarási orvosi rendelő

Dr. Simondán György személyében évtizedek óta saját háziorvosa van a községnek. Nagy szó ez mostanában mifelénk – tette hozzá Mazán Attila.

Cs. I.

A polgármesterrel az orvosi rendelőhöz igyekeztünk, ahol befejeződött az egészségügyi alapellátás épületének infrastrukturális fejlesztése, a majd 50 millió forintos beruházás. Az egészségügyi intézményt az almáskamarási önkormányzat működteti.

A háziorvossal beszélgetett Mazán Attila /A szerző felvétele/

A település központja egy újabb, modernizált épülettel lett gazdagabb – ez már a helyszínen derült ki, miközben a gyógyítóval is beszélgettünk az újabb beteg érkezése előtt. A TOP-os fejlesztésnek köszönhetően a háziorvosi, védőnői és az iskola-egészségügyi szolgálatnak is helyet adó, Szent István parkban található rendelő újulhatott meg. A lehetőséggel élni kellett: a tető cserére várt, esedékes volt az energetikai felújítás megkezdése. Elvégezték a homlokzati hőszigetelést, megoldódott az akadálymentes megközelítés és akadálymentes illemhely kialakítása. Korszerű lett a fűtésrendszer, a megújuló energiahasznosítás is a költségcsökkentést szolgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában