békés megye

2021.04.14. 07:32

Ezeken a helyszíneken lassíthatják közúti munkálatok a forgalmat

Cikkünkben összeszedtük a szerdán érvényben lévő, Békés megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

N. T.

Forrás: Shutterstock illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az Útinform szerdai összefoglalójából megtudtuk, hogy a 44-es főúton, Békéscsaba közelében a 116-os és a 117-es kilométer között építési munkák miatt útszűkület van érvényben.

Emellett az Ecsegfalva és Dévaványa közötti útszakaszon a burkolat felújítási munkák miatt félpályás korlátozás van érvényben.

Békéscsabán, az Orosházi úton a Madách utcánál gázvezetéket építenek. A városközpont felé a külső sávot lezárták.

A tájékoztatóból az is kiderül, hogy Gyula és Kétegyháza közötti útszakaszon felújítják a burkolatot. A 28-as és a 33-as kilométer között szakaszos félpályás korlátozásra kell számítani.

Felújítják a Mezőberény és Bélmegyer közötti útszakasz egy részét, melyet Bélmegyer közelében a 6-os és a 10-es kilométer között lezártak. Kerülni észak felé a Vésztő-Szeghalom-Köröstarcsa; dél felé pedig a Békés-Tarhos-Vésztő útvonalon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában