Koronavírus Békésben

2021.04.28. 16:27

Az oltás ad biztonságot az atléták marketingesének

Czeglédi Katalin, a Békéscsabai Atlétikai Klub marketingvezetője is felvette már a koronavírus elleni védőoltás két adagját. Lapunknak elárulta, örült, amikor a regisztráció után pár héttel jelentkezett nála a háziorvosa.

Az orosz vakcinát kapta /Fotó: I. Gy./

Fotó: Imre György

– Bevallom, az elején nem tartottam fontosnak a vakcina felvételét, inkább várakozó álláspontra helyezkedtem, de ahogy egyre komolyabbá vált a helyzet, döntöttem. Sajnos munkatársam is elkapta a betegséget és a baráti körben is ért minket veszteség – árulta el, hozzáfűzve, a vírus szemmel láthatóan elválasztotta az emberektől, az utazás lehetőségétől, s úgy érezte, akkor lesz biztonságban, ha beoltatja magát.

Az orosz vakcinát kapta /Fotó: I. Gy./

Az orosz vakcinát kapta, ami után kissé duzzadt lett a karja, de semmilyen más mellékhatás nem jelentkezett.

Megnyugodott, hogy az óvintézkedések megtartása mellett megtett mindent magáért, családjáért és a környezetéért.

– Úgy vélem, hogy a járvány új helyzetet teremtett, amelynek problémamegoldásával is azonosulnunk kell, nem ellenkezni. Én mindenkinek azt javaslom, oltakozzon, mert így talán közelebb juthatunk a nehézségek végéhez – összegezte Czeglédi Katalin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában