Csuhényuszit is készítettek

2021.03.27. 15:29

Húsvét előtti online játszóházat szervezett a csabai Lencsési Közösségi Ház

Ismét online játszóházat szervezett a Lencsési Közösségi Ház szombat délelőtt, ezúttal a húsvét témakörében.

L.B.

Ujj Éva útmutatását követték most is a gyermekek és szüleik /Fotó: B. Á./

Fotó: Bencsik Adam

A foglalkozásra előzetesen 23 család regisztrált, akik, miután átvehették pénteken a munkához szükséges egységcsomagot, az intézmény Facebook oldalán követhették nyomon Ujj Éva útmutatását követve, mit és hogyan kell csinálni.

Ujj Éva útmutatását követték most is a gyermekek és szüleik /Fotó: B. Á./

Ujj Éva elmondta, ajtóra és ablakra, fára akasztható, tojás alakú textildíszeket készítettek, valamint csuhéból nyuszit, amit asztaldíszként lehet használni. De azt is bemutatta, hogyan kell tojást festeni. Kiemelte: az online játszóházakat azért szereti jobban annál, mintha csak feltöltenék a videókat a közösségi oldalra, mert így azonnali visszajelzéseket kap. Például a szülők elküldik a fotókat, hogy a gyermekek milyen csodákat alkottak a segítségével.

Takács Péter, a közösségi ház vezetője elmondta, az elmúlt időszakban többször jelentkeztek online foglalkozásokkal, programokkal a járványhelyzet miatt, így igyekeznek életben tartani az elmúlt harminc évben hagyománnyá vált eseményeiket. A farsangi és tavaszváró online játszóházaik kapcsán készült videóikat utólag 1300-1400-an tekintették meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában