segélykérés

2021.02.08. 10:42

Hét műszaki mentésnél és egy tűzesetnél intézkedtek a megyei tűzoltók

Az elmúlt hétvégén hét műszaki mentéssel és egy tűzesettel kapcsolatban érkezett segélykérés a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási ügyeletére.

Aknába esett egy ember szombat este Mezőberényben, a József Attila utcában. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók az aknába zuhant személyt mentőkötél és hordágy segítségével kiemelték. A mentőszolgálat munkatársai az aknába esett embert megvizsgálták, elmondásuk alapján sérüléseket nem szenvedett.

Lakóház konyhájában elektromos berendezések gyulladtak meg vasárnap délután Mezőgyánban a Bartók Béla utcában. A komádi önkéntes tűzoltók kiérkezéséig az ott lakóknak sikerült a tüzet vízzel eloltania. Az oltás közben a tulajdonos enyhe áramütést szenvedett, ezért a mentőszolgálat további megfigyelésre kórházba szállította. Az ingatlan lakható maradt, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Lakóingatlan hátsó része omlott be vasárnap délután Szarvason, a Szent László utcában. Épületben az összedőlés időpontjában nem tartózkodott senki, személyi sérülés nem történt. Az esethez riasztott helyi hivatásos tűzoltók az épületet áramtalanították, majd a további omlásveszély miatt körbe kordon szalagozták.

Ajtónyitásban és betegmozgatásban segédkeztek vasárnap délután a helyi hivatásos tűzoltók Orosházán, a Huba utcában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában