felújítások

2021.01.09. 16:39

Imádják az új játszóudvarukat a tótkomlósi iskolások

Teljesen megújult a tótkomlósi szlovák iskola udvara. A legkisebbeket kicsengetés után, a szünetekben egy teljesen különálló, számukra kialakított kis játszóudvar várja. Laukó Zsuzsanna, az iskola igazgatója hírportálunknak elmondta, arra törekednek, hogy tanulóik a lehető legtöbb időt tölthessék a szabadban.

Cs. I.

Az intézmény sportpályájának a modernizációját – amely során fitneszjátszóteret is kialakítottak – a diákság nagy örömmel fogadta. Az alsósok pedig a levegőzéskor ezt az új mászókát, hintát, csúszdát veszik birtokukba

– mutatta a gyereksereg által jól kihasznált udvari részt az igazgató.

Ez a legkisebbek kedvelt helye az udvaron /A szerző felvétele/

Az Országos Szlovák Önkormányzat fenntartásában működő intézményhez tartozik a szlovák óvoda is. Ott a járványhelyzet idején, amikor teljesen üres volt az ingatlan, minden helyiséget kifestettek.

A már korábban felújított óvodai játszótérnek a kavicsos aljzatát gumitéglára cserélik. A háromcsoportos óvodának a konyháját szintén felújították, továbbá az intézmény bútorzatának a cseréjét is elvégezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában