jótékonysági akció

2020.12.15. 18:56

Ezerkétszáz darab csoki gyűlt össze Békésen

Nagy érdeklődés és segítő szándék kísérte az Egy tábla szeretet jótékonysági akciót Békésen, amelyet három városi civil aktivista hirdetett meg három hete – tájékoztatták hírportálunkat a szervezők.

P. G.

A vasárnap zárult gyűjtés során 1242 csokoládét adományoztak Békés lakosai, intézményei, vállalkozói. Az édességet hét helyi boltban elhelyezett dobozokban gyűjtötték, de több iskolai közösség, egyesület is felvállalta a nemes ügy támogatását. Mucsiné Fodor Hajnalka ötletgazda, aktivista elmondta, minden várakozásukat felülmúlta az összegyűlt mennyiség. Hozzátette, elsősorban az időseket, segítségre szorulókat, egyedül élőket akarták megörvendeztetni az ünnep előtt egy kis édességgel. Minden egyes tábla csokoládéra felkerült egy címke egy kedves üzenettel.

Az adományokat kedden adta át Mucsiné Fodor Hajnalka, Kovács Ildikó és Serfecz Dávid több városi intézménynek. A Hajnal István Szociális Otthonban Seeberger Netta, a Békési Városi Szociális Központban Kádasné Öreg Julianna, a dr. Illyés Sándor intézménytő Aléné Kucsera Andrea vette át az édességgel teli dobozokat. A csokoládé a következő napokban kerülnek a célcsoportokhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában