Diaboló Alapítvány

2020.12.14. 17:53

Cukormentes ajándékokkal lepte meg a gyerekeket a kígyósi alapítvány

Útra keltek a mentorszülők a hétvégén a Diaboló Alapítvány a Cukorbeteg Gyermekekért kígyósi székhelyéről, hogy különleges karácsonyi ajándékokkal járják körbe Békés és Szolnok megyét. A lelkes szülők még a határon túlra, Nagyszalontára is kiutaznak a héten, hogy örömöt és boldogságot vigyenek a cukorbeteg gyermekek otthonaiba.

V. N.

– Hét mentoranyuka a megye hét részére juttatja el az érintett családoknak meglepetéseinket. A csomagban többek között diaboló fajáték, aktuális olvasnivalók, alacsony szénhidráttartalmú, diabetikus szaloncukor és persze tisztítókendő is lapul, hogy legyen mivel letörölni a csokimaszatokat – részletezte Kosznáné dr. Pule Ilona, a kuratórium elnöke. Hozzátette, a koronavírus-járvány miatt idén nem tudnak együtt ünnepelni a diabéteszes családokkal, ezért döntöttek úgy, hogy az országosan is egyedülálló Hétpettyes Szülői Kötelék mentorhálózat útján fogják eljuttatni szeretetcsomagjaikat a gyerekekhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában