Galériával

2020.12.22. 17:29

Ajándékot nyertek mosolyukkal

A legszebb mosolyú gyermekeket ajándékozta meg kedden délután a Békés Megyei Hírlap: rendhagyó módon Békéscsaba karácsonyfájának tövében.

20201222 Békéscsaba Mosolyalbum nyertesek a képen Bencsik Ádám a képen Merényi Maja és testvérei Békés Megyei Hírlap

Fotó: BENCSIK ADAM

Két fordulóban rendezte meg idén a Beol.hu és a Békés Megyei Hírlap a Gyermekmosoly játékot: első körben online portálunkon lehetett szavazni a beküldött képekre, majd a következő körben a Hírlapból kivágott szelvények száma alapján állt össze a végeredmény.

 

Jöttek is szép számban szavazatok: közel másfél ezer voks futott be szerkesztőségünkbe. Ennek alapján hirdettünk végeredményt, s kedden délután Békéscsaba főterén, a szükséges járványügyi előírásokat betartva, külön-külön átadtuk a gyermekeknek Libri-könyvcsomagjaikat és egyéb ajándékaikat. A csomagokat Pocsaji Richárd főszerkesztőtől és Molnár Pál Márton szerkesztőtől vehették át a gyermekek és szüleik.

Három év alatti kategóriában első lett a kétsopronyi Morva Rudolf, második a békéscsabai Szieber Lili Boglárka, harmadik a csabacsűdi Gombár Mihály. A 4–7 évesek között a békéscsabai Merényi Maja Hanga győzött, második Kotroczó Boglárka, míg a harmadik Kiss Jázmin Dóra (mindketten elekiek).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában