Koronavírus Békésben

2020.11.27. 10:51

Önkéntes fertőtlenítést vállalt a békési Lukács Zoltán

A Földvár bölcsődét és a polgármesteri hivatal összes irodáját önkéntes munkában, felajánlásként fertőtlenítette Lukács Zoltán a napokban Békésen – tudtuk meg Polgár Zoltán alpolgármestertől.

P.G.

Lukács Zoltán ULV-generátor segítségével dolgozik /Fotó: BMH/

Mint elmondta, a szakember ehhez úgynevezett ULV-generátort használt, az eszköz segítségével hideg ködöt hozott létre, illetve kijuttatta a fertőtlenítőszert a helyiségekbe, amely így mindenütt betöltötte a légteret. A szer a felületeken 30 perces behatási idővel megsemmisíti a víruskontaminációt, illetve baktérium- és gombaölő hatása is van.

Lukács Zoltán ULV-generátor segítségével dolgozik /Fotó: BMH/

Mint arról beszámoltunk, a városban kiemelt figyelmet fordítanak a koronavírus-járvány elleni védekezésre. Ennek jegyében már hosszabb ideje folyamatosan fertőtlenítik a település forgalmasabb közterületeit a Békési Önkormányzati Tűzoltóság tűzoltói. Érintik a buszpályaudvart, az áruházláncok parkolóit, a posta előtti területet, ahol kézi permetezőt használnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában