Hídi séta

2020.10.08. 12:14

Vérünkkel is segíthetünk a programon Gyulán

Kilencedik alkalommal rendezik meg a Hídi séta – Összefogás az egészségért, Séta a mellrák ellen elnevezésű ismeretterjesztő előadással, hősképzővel, véradással egybekötött figyelemfelkeltő programot pénteken 15 órától a fürdővárosi Vigadóban.

P. G.

A Magyar Vöröskereszt Gyulai Területi Szervezete és a helyi egészségfejlesztési iroda rendezésében megvalósuló eseménysorozat ezúttal is számos érdekességet, hasznos információkat tartogat az érdeklődők számára, 14-től 17 óráig véradást rendeznek.

A 2019-es Hídi séta is a megelőzés fontosságára hívta fel a figyelmet /Archív fotó: Imre György/

A megnyitót délután 3 órától tartják, majd szakmai programok következnek. Dr. Beke Szilvia tart előadás Tisztaság fél egészség – avagy mire figyelj oda a járványhelyzet ideje alatt címmel. Schneider László, a gyulai mentőállomás vezetője Az újraélesztés menete járványspecifikusan címmel osztja meg gondolatait. 17.45-kor indul a séta a belvárosi hídon át az ezúttal is rózsaszínben tetsző szökőkúthoz. A rendezvény legfőbb célja, hogy minél többek figyelmét felhívják a megelőzés fontosságára. Az eseménysorozat fővédnöke dr. Görgényi Ernő polgármester, védnöke dr. Kovács József országgyűlési képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában