Becsengettek

2020.09.01. 13:13

Új névvel kezdődött az új tanév a Mikesben Battonyán

Új tanév, új név. A battonyai oktatási intézmény új neve: Mikes Kelemen Katolikus Gimnázium és Technikum, Általános Iskola és Óvoda. Szeptemberben 344 óvodás, kis és nagy diák kezdi meg a tanévet 22 csoportban, osztályban.

Cs. I.

Molnár Mihályné és dr. Boldizsár Gábor

A Mikes 9. gimnáziumi osztályában a Honvéd Kadét Programon belül immár 15 éve tanítják a katonai (mostani nevén) honvédelmi alapismeretek közismereti tantárgyat, ami választható érettségi tantárgy is. Molnár Mihályné igazgató elmondta, a Honvéd Kadét Program bázisiskolájaként 45 tanulójuk kapja meg formaruháját, amivel látványban is képviselik ezt a programot.

Molnár Mihályné és dr. Boldizsár Gábor

A honvédelmi miniszter Elismerő oklevelét kapta meg az intézmény a honvédelmi nevelés területén nyújtott kiemelkedő és eredményes munkáért, amit dr. Boldizsár Gábor ezredes, a HM Oktatási, Tudományszervező és Kulturális Főosztályának főosztályvezetője adott át a keddi tanévnyitó ünnepségen a Szentháromság plébániatemplomban.

Az EMMI minisztere a Magyarország Jó tanulója, jó sportolója 2019 címet adományozta Mezei Nikolett végzős gimnazistának az eredményes tanulmányi munkájáért és a kickbox és taekwondoo sportban nyújtott kimagasló sportteljesítményéért. A díjat Molnár Mihályné igazgató adta át a tanévnyitó ünnepségen.

Molnár Mihályné és Mezei Nikolett

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában