koncertek

2020.09.29. 11:43

A Zenittel rajtolnak a művészeti hetek Csabán

Október 1. és november 28. között rendezi meg a Csabagyöngye Kulturális Központ az Őszi Művészeti Heteket – jelentette be Forczek Győző igazgatóhelyettes és Varga Nelli kommunikációs vezető a kedden az intézményben tartott sajtótájékoztatón. Az esemény könnyű- és komolyzenei programokat sorakoztat fel, melyeken az egészségügyi előírásokat betartják.

L. B.

A programsorozat a csütörtöktől szombatig tartó Zenittel, azaz a Zenei Ifjúsági Találkozó és Fúvószenekari Fesztivállal rajtol: csütörtökön és pénteken 18 órától a stégen lesz koncert, szombaton 10 órától a Trianon téren és 18 órától a stégen. Fellépnek többek között a brass stílus nagyágyúi, valamint a Körösparti Vasutas Koncert Fúvószenekar is.

Forczek Győző igazgatóhelyettes és Varga Nelli kommunikációs vezető ismertette a programokat /A szerző felvétele/

Az Őszi Művészeti Hetek kínálatában megtalálható lesz a könnyű- és a komolyzene egyaránt, Békéscsabára érkezik például az Ismerős Arcok és Koncz Zsuzsa, de színpadra áll a Kövek a zsebben című előadásban Rudolf Péter és Kálloy Molnár Péter is. Emellett a helyi tehetségeknek szintén lehetőséget adnak, így a Show&Bors zenekarnak, a Lackás és a Bandának. A programok sora az országos társastánc-bajnoksággal zárul.

A programokon részt vevőknek kötelező a maszk viselése, illetve a székeket úgy helyezik el, hogy tartható legyen a megfelelő védőtávolság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában