önkéntes munka

2020.08.10. 13:20

Megszépült a focipálya Eleken

A hétvégén a Zárszelvényes Sportegyesület tagjai a város USE labdarúgóival közösen önkéntes munka keretein belül megszépítették az eleki focipálya környezetét.

V. N.

Szelezsán György, az egyesület vezetője elmondta, a lelkes csapat lecsiszolta és lefestette a korlátokat a lelátón, valamint a pálya körül, illetve legallyazták a játékteret zavaró fákat is. – Fárasztó nap volt, de megérte, mert ismét tettünk a közösségünkért és felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk – osztotta meg a Zárszelvényes Sportegyesület vezetője. Egyúttal elárulta, az egyesületet 21 focizni járó eleki fiatal alapította, tagjainak száma pedig az elmúlt négy év alatt többszörösére nőtt, a csoport jelenleg 70 fővel működik.

Beküldött fotók

– Megalakulásunkkor elhatároztuk, hogy megpróbáljuk felpezsdíteni Eleken a közösségi életet, továbbá tevékenységünkkel szeretnénk üde színfolttá válni városunk életében. Egyesületünk elsősorban eleki, illetve annak vonzáskörzetéhez kötődő fiatalok részére biztosít rendszeres sportolási lehetőséget – fogalmazott Szelezsán György.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában