kezdeményezés

2020.08.11. 07:34

Járdára álmodták a játékteret Almáskamaráson

A helyi általános iskola igazgatója, aki önkormányzati képviselő is, felvetette, hogy a község központjában szülői segítséggel megszépítik a járdákat.

Cs. I.

Hírportálunk úgy értesült, Almáskamaráson már egyre többen, gyerekek és felnőttek is, koptatják a játékos aszfaltot /Fotó: BMH/

Pintér Edit kezdeményezését Borzási Krisztina ötleteivel fűszerezték meg, csatlakoztak hozzájuk páran, és színes, rajzos fejlesztő játékteret készítettek a napokban a falu gyermekeinek.

Hírportálunk úgy értesült, Almáskamaráson már egyre többen, gyerekek és felnőttek is, koptatják a játékos aszfaltot /Fotó: BMH/

Az ország kemencéje körül virágos, pillangós, állatos és egyéb alakzatokkal felrajzolt aszfalton lehet a játékot kedvelőknek, akár felnőtteknek is, átmozgatniuk magukat. Pintér Edit érdeklődésünkre elmondta, az önkormányzat támogatta őket a festék beszerzésével.

Régen dédelgetett elképzelését most sikerült megvalósítani, és ami örömmel tölti el, hogy sokak tetszését elnyerte a színes felület a település központjában. A képesség- és készségfejlesztő, mozgáskoordinációt javító, esztétikus játéktér arra is alkalmas, hogy a vakáció ideje alatt kimozdítsa otthonról a gyerekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában