Emeljük fel szívünket

2020.07.15. 15:30

Átadták a Sursum Corda-elismerést Békésen

Átadták a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) békési szervezete által alapított és a helyi önkormányzat által is támogatott Sursum Corda (Emeljük fel szívünket) elnevezésű díjakat kedden, a Kecskeméti Gábor Kulturális Központban.

P. G.

Fotó: Ga-Pix Kft

Az elismerést idén dr. Kovács Péter fül-orr-gégész főorvos és Szilágyi Gábor, a betegápolás őstehetsége, az idős emberek segítője vehette át. A kitüntetést a város életének egészségügyi és szociális területén kifejtett kiemelkedő tevékenységükért, életművükért kapják a kitüntetettek.

Szilágyi Gábornak Kálmán Tibor polgármester adta át az elismerést /Fotó: Gazsó János/

A keddi eseményen részt vett Kálmán Tibor polgármester, Polgár Zoltán és Vámos Zoltán alpolgármester, Bálint Kornél, a kormányhivatal kabinetvezetője. A műsorban Rácz Renáta énekelt, Kálmán Enikő szavalt, Szeverényi Barnabás prózai műveket adott elő. Szilágyi Gábor laudációját dr. Pálmai Tamás, a KÉSZ békési tagja, háziorvos mondta el, míg dr. Kovács Pétert dr. Baranyi István háziorvos méltatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában