operatív törzs

2020.06.10. 14:13

Nem kellett intézkedniük szabálysértések miatt a szociális otthonokban

A Nemzeti Népegészségügyi Központba nem érkezett bejelentés, hogy szabálytalanságot észleltek volna a szociális intézményekben – válaszolta a Békés Megyei Hírlap kérdésére az országos tiszti főorvos az operatív törzs szerdai, fővárosi sajtótájékoztatóján. Müller Cecília egyúttal arra hívta fel a figyelmet, hogy a látogatás végső rendjét minden esetben az adott intézmény vezetősége állapítja meg.

V. N.

Budapest, 2020. mjus 8. A kormany.hu ltal kzreadott kpen Mller Ceclia orszgos tisztiforvos a koronavrus-fertzs elleni vdekezsrt felels operatv trzs online sajttjkoztatjn 2020. mjus 8-n. MTI/kormany.hu/Botr Gergely

Forrás: MTI / kormany.hu

Fotó: Botár Gergely

– A látogatás biztosításával egy időben megszabtuk azokat a szigorú szabályokat, amelyek betartása mellett már látogathatók a szociális intézmények. Ugyanakkor a vezetőknek is számos olyan jogkörük van, amellyel rendelkezhetnek a látogatás rendjét illetően – hangsúlyozta a tiszti főorvos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában