Almásy-kastély

2020.06.18. 11:29

Fogadták az első vendégeket Gyulán

A gyulai Almásy-kastély a csütörtöki újranyitást követően alig néhány perccel már fogadta is az első vendégeket. Az érkezőket Kónya István, a város alpolgármestere és Fekete-Dombi Ildikó, az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. kiállítóhelyekért felelős ügyvezető igazgatója köszöntötte.

P. G.

A vendégek, Nagy Attila és párja Szegedről érkezett a fürdővárosba, egy korábbra tervezett kirándulásuk csúszott a járvány miatt, most három napra érkeztek Gyulára, az egyik szállodában szállnak meg.

Kónya István, a város alpolgármestere és Fekete-Dombi Ildikó, az Erkel Ferenc Nonprofit Kft. kiállítóhelyekért felelős ügyvezető igazgatója köszöntötte a párt /Fotó: Incze László/

A kiállítóhelyekre egyébként nem vonatkozik létszámbeli korlátozás, tehát a katasztrófavédelem által korábban – még a koronavírus-járvány előtt – meghatározott számban fogadhatják a látogatókat a múzeumok. A kormányrendelet nem írja elő maszk viselését, a látogatók egészségére azonban a bejáratoknál elhelyezett kézfertőtlenítőkkel és az érintőképernyős felületek rendszeres fertőtlenítésével továbbra is vigyáznak.

Kapcsolódó cikkünk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában