fából készült eszközökkel

2020.06.29. 19:37

Bővülnek a szarvasi játszóterek

Új eszközökkel bővülnek a város játszóterei, közel négymillió forint értékben – tájékoztatott a település polgármestere, hétfőn délelőtt. Babák Mihály, a városgazdálkodási társaság székhelyén tartott átadó eseményen elmondta, a játszóeszközöket helyi közmunkások szerelték össze, és festették le, majd kiemelte, jóval kedvezőbb áron lehet így egy-egy eszközzel ellátni a játszótereket, mintha azokat készen vásárolták volna.

B. O.

Pákozdi János, a városgazdálkodási cég ügyvezetője elmondta, a fából készült mókuskerekek, csónaklibikókák, illetve cölöpökre helyezett különféle faházak – összesen kilenc új játék – a Kacsató-, a Zöldpázsit téri-, a Vásártéri-, valamint a Székely Mihály téri játszóterekre kerülnek. Megjegyezte, az ez utóbbi helyszínre kihelyezett tájház Szarvas város építészetét, hagyományait tükrözi vissza. Mint a tájékoztatón kiderült, a hétfői átadó után, lényegében azonnal elkezdődött a játszóeszközök telepítése, így a kisgyermekek napokon belül használatba vehetik azokat, a város játszóterein.

Huszárik Nóra ágazatvezető-helyettes, Babák Mihály, dr. Melis János főjegyző és Pákozdi János A szerző felvétele

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában