Újraindul a betegellátás Gyulán

Fokozatosan újraindítják a betegellátást a COVID 19 miatti korlátozó intézkedések enyhítésével párhuzamosan a gyulai kórházban – adta hírül az intézmény.

V. E.

Forrás: Görgényi Ernő Facebook oldal

Kifejtették, a fekvő- és járóbeteg ellátó egységeik lépcsőzetes visszaköltözésével céljuk, hogy zavartalanul biztosítsák az ellátást. Utóbbi újraindításával a rendelések és az egynapos sebészeti ellátás mellett a kardiovaszkuláris megbetegedések ellátásának köre, valamint a kúraszerű ellátások és a rehabilitációs lehetőségek is bővülnek.

A fentiek értelmében a járványügyi veszélyhelyzet során a mindvégig Gyulán működő Infektológia- és Intenzív Osztály, Invanzív Kardiológiai – szívkatéteres – Laboratórium , Klinikai Onkológiai Centrum, Hospice, valamint a Gyermekgyógyászati Osztály PIC, NIC és fertőző részlegek mellett 2020. május 20-tól a Kardiológiai Osztály és annak rehabilitációs egysége ismét a Gyula, Semmelweis u. 1. sz. alatt működik. A Krónikus Belgyógyászati Osztály pedig újra a Gyula, Sitka utca 1. alatt biztosítja a betegek ellátását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában