vlogger

2020.04.19. 12:51

Nem egyszerű felfedezni az érdekes karaktereket

Középiskolások által írt cikkek jelentek meg a Békés Megyei Hírlap hasábjain. Ezekből válogatottunk. A cikket Székács Réka, az Orosházi Táncsics Mihály Gimnázium tanulója írta.

Székács Réka

Azt, hogy ki a legnépszerűbb és legsokszínűbb egyéniség a platformokon, nehéz megmondani 2020-ban. Minden oldalon más tartalom, érdekesség vagy videó vár ránk, nem is beszélve azokról, akik ezt mind képviselik. Hogy kit követünk és tartunk példaképünknek, rajtunk ­múlik. Arra pedig, hogy mindenki megmutathassa legérdekesebb vagy tehetségesebb oldalát rengeteg lehetőség kínálkozik, ilyen például a Youtube is.

Számtalan embert követtem én is ezen a csatornán, mire megtaláltam Simonffy Pétert, akiről szinte rögtön azt gondoltam, érdemes figyelemmel kísérni. Több mint öt éve videózik, ismertetőjegye, hogy káprázatos felvételeket csinál, melyet saját tapasztalataival és gondolataival társít.

Simonffy Péter

Videóiban megtudhatjuk róla például, hogy sohasem vetette meg a kemény munkát, és céljai eléréséhez képes saját határait is feszegetni. Tehetsége ellenére kevesen figyelik, bár követői számához képest van, hogy egy-egy videóját kétszer annyian megnézik, nem is beszélve saját dalairól. Életfelfogása arra sarkallja nézőit, ne adják fel könnyen, mert az eltökélt, precíz munka mindig kifizetődő.

Felvételei képesek megmutatni egy város vagy táj apróságokban rejlő gyönyörűségeit, mely képes kiragadni az átlagos hétköznapokból. Ezért vált rövid időn belül a kedvenc videósommá, hiszen munkássága lenyűgöz és motivál, mindezek mellett egyaránt invitál mélységre és lazaságra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában