Hétfőtől enyhítenek Szarvason

Az előttünk álló hosszú hétvégén még változatlanul érvényben marad a kijárási korlátozás Szarvason, az enyhítések csak hétfő 0 órától lépnek életbe – tájékoztatta a lakosságot csütörtökön Babák Mihály polgármester. Hétfőtől az egyéni szabadidős sporttevékenységre, illetve sétára lesz lehetőség a város zöld területein.

V. E.

Babák Mihály hozzátette, a következő héttől azonban az új, enyhítésről szóló kormányrendelet értelmében egyéni szabadidős sporttevékenység, séta a település – lehetőleg – zöld területein egyedül, vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható. Mindez természetesen az egymástól való másfél méteres távolság betartásával.

A városvezető beszámolója szerint Szarvas közigazgatási területén belül a fenti tevékenységek a parkokban és a lezáratlan tereken, az Erzsébet-liget, valamint a sétányok és a Kacsató környékén, a sportpályán, a Történelmi Magyarország Közepe Nemzeti Emlékhelynél, a gátakon – beleértve a Történelmi Emlékút vonalát is –, illetve a kerékpárutakon valósulhatnak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában