Hétfőtől ebédet visznek a csabai mentőknek

Sokan próbálják segíteni az egészségügyi dolgozók, így a mentők munkáját is ezekben a napokban. Egy békéscsabai étterem felvállalta, hogy hétfőtől egy héten át ebédet biztosít a mentőállomás munkatársainak.

Ny. L.

Fotó: gurobi

Sokan, sokféleképpen segítik a mentők munkáját. Főként azzal, hogy odafigyelnek az emberek a lakókörnyezetükben egymásra, és amikor szükséges, hívják a mentőket – mondta el hírportálunknak Csendes Csaba, a Békéscsabai Mentőállomás vezetője. – Jólesik ugyanakkor, hogy ránk is gondolnak az emberek – hangsúlyozta a vezető.

A mentők után a betegszállítóknak visznek majd ebédet /Beküldött fotó/

– Az egyik, ételkiszállítással is foglalkozó csabai étteremből például felhívtak, hogy mától egy héten át ebédet hoznának a mentőállomás dolgozóinak. Ők így tudnak hozzájárulni a megfeszített munkánkhoz. Mindenünk megvan a szolgálat ellátásához, de jólesik a figyelmesség, mindenkinek a segítsége, akinek eszébe jut a mentőszolgálat.

Csendes Csaba kitért arra, pékségektől a cukrászdákig kapnak finomságokat, amit nagyon köszönnek. Ugyanakkor ettől függetlenül végzik munkájukat, hogy mindenki időben megkapja a szükséges ellátást. A békéscsabai Pietro étteremben hírportálunknak hangsúlyozták, magától értetődőnek tartják a felajánlást. Miként azt is, hogy a következő héten a betegszállítóknak visznek minden hétköznap ebédet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában